Játszóterek, sportpályák

(játszóterek állapota, tisztasága; sportpályák állapota; rongálás; karbantartás)

Fórum: 

Tisztelt képviselő úr!

A március 27-i fogadóórán beszéltünk a fenti játszótér felújításáról.Ezzel kapcsolatban felvetődött, hogy gazdaságosabb lenne a garázssor felőli játszótér felújítása.Közben a közvetlen lakókkal való beszélgetés során kiderült, hogy a lakók nagy része a vízmű utcai játszótér korszerűsítését szeretné. A hátsó játszóteret rendszeresen használják a gazdák kutya sétáltatásra, a fiatalok randalírozásra (cigarettázás, italozás, drogozás), ami a gyerekek nyugalmát és egészséges környezetét megzavarná.Kérem Önt -Önöket ezen érvek további mérlegelését a döntés hozatalkor.

Megértésüket és együtt működésüket előre is köszönöm.

Tisztelettel: Rozsi László, Vízmű u.14.

Tisztelt Rozsi László!
Köszönöm hozzászólását.
A fejlesztési tervek között figyelembe fogjuk venni a Vímzű utcai játszótér korszerűsítését is.

Üdvözlettel:
Unger Tamás
alpolgármester, önk. képviselő

A lakótelepen található játszóterek karbantartó felújítása a legfontosabb játszóterek esetében megtörtént, nagyobb felújításuk valóban esedékessé vált, azonban koruknál fogva napjainkra már nem alkalmasak egy korszerű játszótér funkciójának  betöltésére, ezért inkább azok teljes cseréjét javasoltam az AEGON-játszótér korszerű játékainak mintájára, azok továbbgondolására.
A játszóterek mellett - lakossági kérésre - több padot kell elhelyezni. Mivel ezek ugyancsak nagyon régiek, ezek felújítására már nem, inkább cseréjére szükséges forrásokat fordítani. 

Pár év alatt megújult a Vízmű utcai, Klauzál Gábor-Vízmű utcai és az Aegon Játszótér: új játékokat telepítettünk, megújítottuk a növényzetet és közösségi tereket (padok, asztalok) hoztunk létre. A buszmegállókban és a zöld területek mentén új padokat állítottunk.